Profil megtekintése: Neo

Avatar
Felhasználónév:
Neo
Csoportok:

Kapcsolat felvétele Neo felhasználóval

Statisztika

Csatlakozott:
szomb. jan. 27, 2018 12:42 pm
Utoljára aktív:
szomb. márc. 17, 2018 10:32 pm
Hozzászólások száma:
12 | Felhasználó hozzászólásainak megtekintése
(Az összes hozzászólás 17.39%-a / Naponta 0.24 hozzászólás)
Legaktívabb fórum:
Fórum játékok és beszélgetések
(3 hozzászólás / A felhasználó hozzászólásainak 25.00%-a)
Legaktívabb téma:
SoapBox Race World
(2 hozzászólás / A felhasználó hozzászólásainak 16.67%-a)

Aláírás

Kép Az aláírás tovább része egy válasz üzenet Valaki számára, Aki fontos nekem, de ettől függetlenül a spoilerre nyomva más is elolvashatja. Hogy miért aláírásba teszem ezt? Talán így van leginkább szem előtt, és mert máshova nem tudtam, hogy hova illene.
Spoiler!
Még valamikor pár évvel ezelőtt elindult egy számunkra eléggé fontossá vált online játék. Ez a játék volt a Need for Speed World. Lehetőségekkel teli játék volt ez, mely folyamatosan bővült. Igazi virtuális játszótér azon autó fanatikusok számára, akik egy kis arcade szórakozásra vágytak. Sokunknak nem csak játék volt ez. Számos új kapcsolat volt köszönhető ennek a játéknak. Akadtak itt olyanok akik életre szóló barátságot kötöttek, vagy ellenséggé váltak. Születtek és szakadtak meg párkapcsolatok. Egy ilyen dolog miatt is oly kedves számomra is ez a játék. Rettentő hálás is vagyok többek közt Keresztapámnak érte, aki meg mutatta nekem az első Need for Speedek egyikét, amikor lehettem nagyjából 10 éves. Első látásra "szerelem" volt ez a franchise. Teltek az évek azóta, de nem gondoltam volna addig sose, hogy ennyire meghatározó része lesz az életemnek. Letettem már szinte az olyan dolgokról, mint a párkapcsolat, mire elkezdtem játszani a Worldel, őszintén szólva, sose ment igazán a csajozás, meg nem is hajtottam arra, hogy minél több numera legyen meg. Elég hülyén hangozhat biztosan néhányotok számára. Körülbelül lehettem 20 ekkor.

És ekkor jött a képbe egy online játékban az, Akit azóta is az Igazinak tartok! :romance-heartbeating: Annak ellenére is, hogy azóta egyszer a sors már szétválasztott minket, de most újra egymás felé sodor minket. (Itt jelezném azoknak, hogy akik nem tudják kiről van szó, és mégis érdekel titeket, valakinek itt a fórumon az aláírásában megtaláljátok a választ, ha komolyan tudni akarjátok.) Az első találkozásnál tudtam már, hogy mellette akarom leélni az életem, annyira tökéletes volt vele minden, az első perctől fogva. (Itt jeleznék ismét, hogy akinek nem tetszik, amit most írok, mert szerinte nyálas, annak nem kötelező tovább olvasnia.) Onnantól kezdve volt célja az életemnek, Vele együtt terveztük közösen a jövőnket. Elképzeltük, hogy legyőzzük az akadályokat, mert az volt éppenséggel, pontosabban még most is van... De újult erővel ismét neki ugrunk és most győzni fogunk! :) Megvalósítjuk a már akkor is elképzelt összeköltözést, lesz egy mini hadseregünk és velük együtt szereljük majd a garázsban a BMW-t meg a Nissant. :) Mellette szeretném leélni az életem. Apropó Nissan... Néhányan tudhattok róla, hogy milyen sokat jelent nekem az az autó, de rövidre fogva van ami annál is fontosabb! :) Nem is húznám tovább a dolgot. Annyit fűznék még hozzá, hogy aki Magára ismert és úgy gondolja, hogy Ő az a bizonyos Igazi, legyen szíves összeolvasni a spoileren belüli első bekezdés mondatainak kezdőbetűit. :romance-heartbeating: Ez lenne a Mi kis rövid World történetünk. :)