SoapBox Race World

Rate this topic
Válasz küldése
Avatar
Neo
Hozzászólások: 12
Csatlakozott: szomb. jan. 27, 2018 12:42 pm

pén. feb. 09, 2018 11:45 am

Kép

Több mint két és fél évvel ezelőtt lekapcsolták a Need for Speed World servereket, melyeken sokunk játszott és szerzett barátokat, ismerősöket, ellenségeket. A hibái ellenére szerettük, mert össze tudta hozni a közösséget és sok volt benne a lehetőség. Azóta sokan próbálkoztak a játék visszahozásával, több-kevesebb sikerrel. Jelenleg ott tart a dolog, hogy egy ideje nyilvánosan is elérhető mindenki számára a SoapBox Race World névre keresztelt projekt, ami egy kompatibilis server a Need for Speed World játékfájljaihoz. Hozzáértő rajongók dolgoznak rajta folyamatosan, igyekeznek minél jobban működő Worldöt létrehozni.

Vannak még hibák, amik kijavításra várnak, de lényegében működik. Láthatjuk Free-roamban a többi játékost, van chat, Treasure-Hunt, bár az Inventory nem jó még, így nem kapunk meg semmit, versenyekből sem, viszont működik a tuning, stb... Még kevés tapasztalatom van vele, lévén hogy ma töltöttem le, de eddig egész jó projektnek tűnik. :) Ingyenesen játszható, minden autó megvásárolható ingame cashért, autó vásárlásra 125 garázs slotot kapunk. Továbbá minden tuning alkatrész, vinyl, skill mod megtalálható a shopokban és szintén megvásárolhatóak ingame cashért, beleértve olyanokat is, amik az eredeti játékban rejtve voltak.

Kép
Összességében szerintem ez egy nagyon jó úton haladó kezdeményezés, melyet érdemes lehet támogatni, erre szükség is van, ha azt akarják a játékosok hogy az ingyenesen játszható formájában fent maradjon a server, és dolgozzanak rajta a továbbiakban. Kötelezőnek nem kötelező és nem is jár érte semmilyen jutalom a játékban.

Ha szeretnél újra Worldözni, akkor itt vannak a szükséges linkek a játékhoz:
SoapBox Race World launcher: http://www.mediafire.com/file/0935r9r30 ... .9.1.1.zip

A launchert a telepítés után elindítva tudunk regisztrálni a serverre, amíg az letölti a játék futtatásához szükséges fájlokat. Elvileg nem kell hogy telepítve legyenenek a World fájljai, de ha mégis kéri, akkor innen tudjátok letölteni: https://mega.nz/#!6ZFXgQaS!qwOPyJ5IRJMr ... uwulGPqekw

A projekt Facebook oldala: https://www.facebook.com/SoapBoxRaceWorld/
Discord: https://discord.gg/TUsXvVp

Engem megtalálhattok fent időnként a régi nevemen (NEO1018). A barátlista jelenleg nem működik! Remélem néhányotokkal azért össze tudunk futni odafent majd! ;)

Ismert bugok/hibák:
• Launcher hiba: nem indul a launcher, vagy elindulás után crashel
Ez annak a jele, hogy hiányzik a gépedről a java, ami szükséges a launcher futtatásához, szóval menj és töltsd le a rendszeredhez megfelelő verziót a https://www.java.com/en/download/-ról.

• Launcher hiba: Can't copy module files, check folders permission, or run as admin
Ez a hiba annyit jelent, hogy nincs elég jogosultságod, ennek a hibának a javítására a legegyszerűbb megoldás, hogy a játék fájlokat (data) kiteszed az asztalra.

• Launcher hiba: Connection refused
Bizonyosodj meg róla, hogy a server lista be van töltve. Ha a server címe 127.0.0.1, akkor az annyit tesz, hogy a server lista nem töltött be soha, és a launcher egy helyi serverre próbál csatlakozni a számítógépeden. Töltsd be újra a server listát.

• Game Error: ERROR 7
A játék úgy gondolja, hogy nem rendeltetésszerűen működik, csak indítsd újra.

• Game Error: ERROR 10
A folyamat lejárt, vagy a bejelentkezés érvénytelen, próbáld újra.

• Game Error: ERROR 13
A játék nem tud csatlakozni a server XMPP részéhez.

• Game Error: ERROR 500
Annyit tesz, hogy a server elutasított egy beérkező adatot, legtöbb esetben akkor történik ez, ha csalni próbálsz, szóval kérlek ne csináld, csak élvezd a játékot úgy, ahogy van.

• Nem látod a többi játékost Free-Roamban
Az SBRW server ezt a funkciót időnként ki-be kapcsolja, többnyire hétvégente, vagy amikor tesztelni akarják.

• Látod a játékosokat a lobbyban, de a versenyben nem
Akkor történik, amikor kettőnél több játékos próbál egyszerre versenyezni, vagy ha a kettőből az egyik deszinkronizálódik valamilyen játékbeli anomália miatt. Ha a verseny úgy indul, hogy csak magadat látod a startnál, akkor a lobby automatikusan bezáródik és próbáld újra még egyszer, de csak ketten legyetek egyszerre.

• A fejlődés és a jutalom rendszer nem működik megfelelően
Ne agyald túl, ezen még dolgoznak.

• Garázshely vásárlás után a játék végtelen töltésbe kezd
Végtelen garázshellyel rendelkezel, szóval csak egyszerűen ne használd ezt.

• Nincsenek rendőrök Free-Roamban (A játék Alpha és Beta verziójában volt funkció)
Ettől függetlenül tudsz indítani üldözéseket.

• Nem működik a barát hozzáadása funkció

Ha lesz hír a projekt fejlesztéséről, akkor a továbbiakban ide ki fog kerülni róla minden információ. Addig is "Stay tuned!"
Kép
Avatar
Severinus
Hozzászólások: 1
Csatlakozott: csüt. feb. 01, 2018 7:07 pm

pén. feb. 09, 2018 8:26 pm

Lájkolnám, ha lenne ez az opció itten (vagy nem tudom h van).
Köszönet Norbi! Örülök neki, megelőztél 1 nappal :D, sebaj, remélem lesz időm nekem is picit utána nézni ^^
Rate this topic
Válasz küldése