Metro 2033

Értékeld a témát:
Válasz küldése
Avatar
m3lcs0
Hozzászólások: 2
Csatlakozott: vas. feb. 11, 2018 8:57 pm

vas. feb. 11, 2018 9:51 pm

Sziasztok!

Szeretnék bemutatni nektek egy könyvet, amelynek igaz nem sok köze van az autós világunkhoz, de eléggé be tudja szippantani az ember és ráadásul játék is készült belőle.

Ez pedig nem más mint a Metro 2033.

Gondolom sokunknak egyből beugranak az oroszok,a pia, és az atombomba, de nem ennyiről van csak szó.

Emlékszem mikor először olvastam autó rajongóként, első gondolatom az volt, hogy mit is keres a kezembe ez a könyv nő létemre főleg, aztán amikor elkezdtem olvasni rájöttem, hogy sokkal több van ebbe a könyvbe.

Szóval Metro és Artyom barátunk... Oroszország a helyszínünk az atomháború után, a túlélők a metróhálózatban élik életüket, alkotnak közösségeket.

A történet alapvetően komoly hangulatú,de párszor kapunk viccesnek mondható orosz beszólásokat.

A könyv során Artyom végigjárja a moszkvai metrohálózatot, hogy megmentse a saját állomását a pusztulástól és a lényektől.


Spoiler mentesen röviden egyenlőre ennyit a könyvről :)

Mint említettem készült játék is, amelyben kiélhetjük a lövöldözés utáni vágyunkat feltéve, hogy ügyesen gazdálkodunk a lőszerrel.

A Call of Duty után találkoztam a játékkal először, szögezzük le, hogy aki szeret zúzni, mint én, annak kissé nehéz lesz megszokni, hogy nem lehet vagánykodva lőnni a lényeket csak úgy, mert elfogy a lőszer aztán futi van.

Játék vs könyv...
Könyvben rengeteget kalandozik Artyom barátunk a metroban, néhol keveredik harcokba, míg a játékban ha nem vigyázunk könnyen harc lehet minden állomáson.

Természetesen a játékban szép számra lőhetjük a hatalmas méretű patkányokat, akikbe kell golyó rendesen.

Persze nem beszélve az állomásokon elhelyezett csapdákról, amelyekbe ha belemegyünk oda a lopakodásunknak..én ezt megoldottam..elvágtam a csapdát aztán véletlenül bedobtam egy gránátot nekik, asszem lebuktunk :)

Remélem tudtam egy kis kedvet hozni hozzá, ha pedig valaki olvasta szívesen hallgatom a véleményeket :)


M3lcs0
Szeretlek Neo :romance-heartbeating:
Értékeld a témát:
Válasz küldése
  • Információ
  • Ki van itt

    Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég